Trouwplannen? Vind hier bedrijven uit de Trouwbranche

Wat is een Weddingplanner?

Hebben jullie trouwplannen? Dan kan een weddingplanner ervoor zorgen dat jullie dag een groot succes wordt. Wat is een weddingplanner en wat zijn de diensten en taken van een weddingplanner? Een weddingplanner helpt bij de organisatie van jullie bruiloft. Een weddingplanner neemt het bruidspaar dan ook veel werk uit handen, zodat jullie kunnen genieten van een geweldige tijd vol met liefde en geluk.  Een weddingplanner kan jullie bruiloft van A tot Z verzorgen. Zo gaat een weddingplanner onder meer in overleg met het bruidspaar op zoek naar leveranciers, beheren ze het budget, maken een feestplanning en gaan ze op zoek naar een trouwlocatie, een trouwfotograaf en trouwvervoer. Alles gaat uiteraard zoals jullie het als bruidspaar willen. Een weddingplanner probeert zo goed mogelijk de wensen van het bruidspaar uit te laten komen. Op de dag zelf is de weddingplanner ook aanwezig, een weddingplanner zal dan de taak van ceremoniemeester leveren en  zorgt er dan voor dat jullie dag in goede banen wordt geleid. Ook voor de eventuele nazorg zal zij er voor jullie zijn.  Een weddingplanner heeft vaak al contacten met leveranciers waardoor eventuele extra kortingen mogelijk zijn.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgen jullie informatie over de werkwijze. Samen worden jullie ideeën en wensen besproken. Zo is het duidelijk hoe jullie droomdag ingevuld moet worden en welke zaken ze moet regelen.

Gedeeltelijke ondersteuning

Het is ook mogelijk om een huwelijksplanner in te huren voor de ondersteuning van slechts een aantal zaken. Als jullie de dag zelf willen plannen, maar vastlopen bij het regelen van bijvoorbeeld de tafelschikking, de decoratie, het trouwvervoer, de trouwfotograaf of het budget.

Een weddingplanner voor iedereen

De kosten om de weddingplanner in te huren zijn afhankelijk van de diensten die worden geleverd. Voor elke bruiloft en elk budget is er mogelijkheid tot het inhuren van een planner.

Taken van een Weddingplanner

De taken van een weddingplanner zijn zeer divers en per bruidspaar verschillend. Maar de meeste hebben als taak:

– Organisatie van de bruiloft – Aandragen van Ideeen en Tips – Ceremoniemeester op de bruidsdag – Opstellen lijst van leveranciers – Budget bewaking – Opstellen draaiboek – Controle leveranciers en leveringen – Na zorg

Het belangrijkste als jullie van plan zijn een weddingplanner in te huren is dat jullie als bruidspaar een goede klik hebben.

Bekijk hier een overzicht van de bij ons aangesloten weddingplanners.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar toolbar