Trouwplannen? Vind hier bedrijven uit de Trouwbranche

Trouwvervoer

Vervoer voor tijdens je bruiloft

Op jullie trouwdag worden er verschillende plekken bezocht, zoals het stadhuis, de kerk en de feestlocatie. Als bruidspaar willen jullie natuurlijk stijlvol van de ene naar de andere plek rijden. Jullie kunnen kiezen uit verschillende soorten trouwvervoer, van limousines tot aan cabrio’s en van Vespa’s tot aan vrachtwagens of zelfs bakfietsen. Keuze genoeg dus! Maar waar moet je nu op letten bij het kiezen van het trouwvervoer?

 

Kies wat bij jullie past

Bedenk goed welk soort vervoer bij jullie past. Kies samen een vervoersmiddel dat jullie allebei aantrekt. Houden jullie van comfort en luxe? Dan is een limousine natuurlijk erg stijlvol. Zijn jullie gek op oude auto’s? Kies dan voor een oldtimer.  Wanneer jullie graag in de buitenlucht zijn, dan is een brommer, Vespa of motor met zijspan weer toepasselijk.

weddingplannen.nl - Weddingplanner

Het budget bepalen

Bepaal het budget van het trouwvervoer. Een kever of motor is natuurlijk veel voordeliger dan een luxe limousine. Beslis samen hoeveel geld jullie uit willen geven aan het trouwvervoer en ga daarna op zoek naar een passen vervoersmiddel.

 

De bereikbaarheid

Denk ook aan de bereikbaarheid van de trouwlocaties. Ga dus na of jullie alle trouwlocaties met het trouwvervoer kunnen bereiken. Zo kan het zijn dat een limousine niet in alle straten past. Zoek dit dus goed uit, zodat jullie op de trouwdag niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

 

De kleding en het kapsel

Houdt bij het kiezen van trouwvervoer ook rekening met de kleding het bruidskapsel. Het zou natuurlijk erg zonde zijn als een intocht op een motor of brommer de bruidsjurk beschadigd of het bruidskapsel ruïneert.

 

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar toolbar