Trouwplannen? Vind hier bedrijven uit de Trouwbranche

Trouwen op hoogte

0

Schreeuw het van de daken!

Jullie gaan trouwen en hebben iets met ‘hoogte’. Hij heeft haar bijvoorbeeld gevraagd boven op een berg, boven op de Eiffeltoren of boven in een luchtballon. Of zij heeft hem gevraagd in een vliegtuig op 10 kilometer hoogte of tijdens een actieve vakantie terwijl jullie aan het abseilen waren. En ja, dat is wat jullie terug willen laten komen op jullie bijzondere dag, dat is wat jullie bindt, het thema ‘hoogte’.
Durf jij het aan? Trouwen op hoogte….
Sparkle Events inspireert jullie graag over diverse hoge trouwlocaties in Nederland.

Provincie Utrecht
Willen jullie graag trouwen in provincie Utrecht? En elkaar het ja-woord geven op elf meter hoogte? Dit kan in de Domtoren van Utrecht. De Michaëlskapel, ooit de privé-kapel van de bischop van Utrecht, is voortaan een populaire trouwlocatie in hartje Utrecht.
Of willen jullie elkaar het ja-woord geven op het middelpunt van Nederland? Onze Lieve Vrouwetoren is een officiële trouwlocatie in de Amersfoortse binnenstad.

Provincie Gelderland
Trouwen in provincie Gelderland, misschien is de Gelderse Toren in Spankeren iets voor jullie. Een beetje verscholen in de uiterwaarden aan de Gelderse IJssel ligt dit Rijksmonument.

Provincie Groningen
Gaan jullie trouwen in provincie Groningen, omdat jullie, jullie liefde wel van de martinitoren kunnen zingen! De Martini kerk is een officiële trouwlocatie. Binnen de eeuwenoude muren horen jullie niets meer van het stadse rumoer en zijn jullie even in een totaal andere wereld.

Provincie Friesland
Willen jullie elkaar eeuwige trouw beloven op grote hoogte in provincie Friesland? Dan is trouwen op de Oldehove in Leeuwarden wellicht iets voor jullie. De Oldehove is de meest scheve toren van Nederland met een hoogte van 40 meter.
Of willen jullie met alle gasten in het spreekwoordelijke huwelijksbootje stappen…. Denk dan eens aan de vuurtoren van Terschelling, de Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland.

Provincie Noord Brabant
Trouwen in provincie Noord Brabant, een rijksmonument op hoogte… In Sint-Oedenrode bevindt zich de Knoptoren gelegen aan de Dommel. De grote kroonluchters, de bijzondere preekstoel en de idyllische omgeving geeft de Knoptoren een bijzondere uitstraling.

Provincie Overijssel
Willen jullie een echte Zwolse bruiloft op hoogte met het uitzicht op Zwolle en de Peperbus? De Sassenpoort, de oude Stadspoort van Zwolle is misschien dan wel een goede keuze.

Provincie Limburg
Trouwen op een dakterras! Trouwen in stijl in het zuiden! Dat is trouwen in DUX hotel Brasserie in Roermond met uitzicht over Roermond.


Provincie Noord Holland
Trouwen met jullie hoofd in de wolken? Trouw in de Rembrandt Tower in Amsterdam in de boardroom op de 32ste verdieping op 135 meter boven ANP. Hoger dan dit kun je niet trouwen in Nederland. Een adembenemend uitzicht over Amsterdam en ver daarbuiten.

Provincie Zuid Holland
Trouwen met uitzicht op de Erasmusbrug en in het centrum van Rotterdam? Misschien is hotel Nhow een locatie die bij jullie past. Een spectaculair hotel onder architectuur gebouwd.

Een andere locatie op hoogte in provincie Zuid Holland is The Penthouse… geïnspireerd op het beroemde Flat Iron Building uit New York; op de topverdiepingen van Haagse Toren in Den Haag. Met uitzicht tot 45 kilometer ver.

Provincie Flevoland
Trouwen in een prachtig kerkje met een markante middeleeuwse toren; De Stompe Toren in Spaarnwoude. Een bijzondere plek waar je kan trouwen in provincie Flevoland!

Provincie Drenthe
De Twee Provinciën, gelegen aan Paterswoldsemeer, de plek waar Groningen en Drenthe samensmelten. De Twee Provinciën is meer dan alleen een restaurant. Beleef samen met jullie gasten de romantiek van het prachtige Paterswoldsemeer. Bij goed weer kan je zelfs de Martinitoren in Groningen zien. De Twee Provinciën heeft ook een uitkijk toren, wellicht een leuk idee voor de fotoreportage.

Provincie Zeeland
Bruidsparen die op een exclusieve manier op hoogte willen trouwen in provincie Zeeland kunnen dit doen bij Het Arsenaal in Vlissingen. In het Kraaiennest, de 65 meter hoge uitkijktoren, van Het Arsenaal is het mogelijk om elkaar het ja-woord te geven. Je geeft elkaar het ja-woord in het decor uit het woeste piratenleven met een schitterend uitzicht over Vlissingen en de Westerschelde.

Voor meer tips, adviezen en ideeën rondom de organisatie van jullie bruiloft neem gerust contact op met Judith van Vree van Sparkle Events.
http://www.sparkle-events.nl/

7 april, 2016 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar toolbar