Trouwplannen? Vind hier bedrijven uit de Trouwbranche

Trouwartikelen

0

Trouwartikelen voor je bruiloft

Elke bruiloft die je aan het plannen bent komt op een punt dat er ook trouwartikelen besteld moeten worden. Maar welke mogelijkheden zijn er en wat is er hip en uniek?
Er zijn veel online trouwwinkels die specifieke trouwartikelen verkopen en voor elk bruidspaar is er een uniek en leuk aanbod welke bij het bruidspaar past. Op zoek naar een webshop die trouwartikelen online verkoopt? Wedding en Events

Enveloppendozen

Veel bruidsparen gebruiken een enveloppendoos. Een veel gevraagd cadeau aan een bruidspaar is een envelop met een bijdrage voor het huwelijk. Een bruiloft
is vaak duur genoeg en wat geef je nu aan een bruidspaar? Hier komt de envelop met bijdrage als meest gegeven huwelijkskado. Wat is er leuker en ook heel handig zodat de cadeaus niet kwijtraken
om op je feestlocatie een uniek en leuke enveloppendoos te plaatsen. Hier kunnen je gasten hun envelop in doen, het is helemaal in de stijl van het huwelijk en jij hebt geen zorgen dat er enveloppen kwijt raken aangezien ze netjes in een enveloppendoos zitten.

Bedankjes

Bedankjes zijn er in verschillende soorten en maten en kunnen meerdere redenen hebben om een bedankje te geven. Denk hierbij aan vrienden of familie die zich extra hebben ingezet tijdens jullie bruiloft zoals getuiges of ceremoniemeester.
Maar wat ook regelmatig voorkomt is dat alle gasten die het huwelijk hebben bezocht een klein bedankje krijgen. Welke reden dan ook er zijn zeer veel online bedankjes te bestellen.

Haaraccessoires

De trouwdag staat vooral in het teken van de bruid die deze dag schitterd door haar mooie jurk en visagie. Soms hebben bruidjes en ook bruidsmeisjes extra decoratie in hun haar. Dit kan varieren van een schitterende speld , een tiara of andere mooie haaraccessoires.
Online in trouwartikelen websites vindt je hiervan verschillende variaties waarmee je de bruid en bruidsmeisjes extra kan laten opvallen.

Ringkussentrouwartikelen-ringkussen

Tijdens de ceremonie worden de ringen gebracht naar het altaar of een andere locatie waar het JA woord gegeven wordt. Hier wordt regelmatig een ringkussen voor besteld.
Deze veelal witte ringkussen met mooie versieringen is uitgerust met een aantal linten waar de ringen aan vast gebonden kunnen worden zodat deze netjes blijven liggen. Zo kan makkelijk het bruidsmeisje, bruidsjonker of iemand anders de ringen brengen.

GaGastenboek - Trouwartikelstenboek

Een belangrijk zo niet het belangrijkste trouwartikel wat op een bruiloft aanwezig dient te zijn: Een gastenboek. Gastenboeken heb je in verschillende soorten en maten, en ieder is weer uniek op zijn eigen manier.
Het belangrijkste is dat hij past bij jullie en vooral dat de gasten een leuk bericht kunnen achterlaten zodat jullie dat als bruidspaar later op jullie gemak kunnen teruglezen in het gastenboek.

Versieringen

Er zijn veel trouwartikelen te vinden die te maken hebben met het versieren van de trouwlocatie. Denk hierbij aan aankleding voor de stoelen en tafels maar ook ballonnen.
Versieringen en Decoratie kunnen doorslag gevend zijn in het maken van de sfeer op de locatie. Kijk naar jullie thema en smaak en pas daar alles op aan.

Veel mogelijkheden met trouwartikelen

We hebben hierboven een aantal mogelijke bruidsitems besproken die handig, leuk en uniek kunnen zijn op je bruiloft. Eigenlijk is er nog veel meer mogelijk denk hierbij aan bijvoorbeeld: De Kousenband, vaak is het traditie dat de bruidegom deze van de dijbeen van de bruid afhaalt.
Maar ook handschoenen, Pennenhouders, Bellenblaas, Bloemenmand en nog veel meer mogelijkheden vindt je als trouwartikel in verschillend webshops.

Wat voor trouwartikelen je ook zoekt, wij adviseren om de volgende webshop eens te bezoeken. WeddingenEvents. Deze trouwartikelen webshop levert zijn unieke producten. Omdat weddingenevents zeer actief is in de trouwbranche, ook als weddingplanner, ceremoniemeester en ballondecoraties weten ze precies wat de meeste bruidsparen wensen en vooral nodig hebben voor hun bruiloft.
Zoals aangegeven levert de webshop in Heel Nederland, maar wil je het liever afhalen dan is dat mogelijk op afspraak vooral als u zelf uit de buurt van : Zandvoort – Heemstede – Haarlem – Velserbroek – Hoofddorp – Vogelenzang – Bentveld – Aerdenhout – Bloemendaal – Nieuw Vennep – Lisse en omstreken komt. Neem voor meer informatie over deze trouwwinkel contact op via hun website.

26 januari, 2016 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar toolbar