Trouwplannen? Vind hier bedrijven uit de Trouwbranche

Drive in show voor bruiloft

0

Alle bruidsparen willen een geweldige bruiloft tegemoet gaan die in de puntjes verzorgd is. De mogelijkheden zijn dan ook vrij groot, maar toch lijken de meeste bruiloften redelijk sterk op elkaar. Ook het feest wordt meestal geleidt door een DJ of een bandje. Er bestaat ook de mogelijkheid om een drive in show, bruiloft gericht, in te schakelen. Een drive in show is meer dan alleen de muziek op de avond en omvat de gehele feestavond. Dit betreft de muziekstijl, de DJ, verlichting en de DJ-meubel. Een compleet verzorgde feestavond die op elke bruiloft wordt afgestemd heet de drive in show. Bruiloft en de feestavond moeten strak en goed gepland worden. Het bruidspaar kiest vervolgens op elk aspect haar wensen aan en kan zodoende de hele avond uit handen geven, maar wel volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar. Driveinshow

De voordelen van de drive in show voor bruiloft
Een drive in show voor de bruiloft bestaat uit de volgende elementen:
• De DJ: een DJ wordt geselecteerd en stemt vervolgens zijn muziek af op de wensen van het echtpaar. Ook kunnen er aanpassingen gedaan worden op het gebied van kostuum, maar in de meeste gevallen zien de Dj’s er verzorgd uit en zullen ze meedenken en meewerken.
• De Dj-meubel: De Dj-meubel is ook een goede aanvulling op het feest. Achter deze DJ-meubel liggen vervolgens alle snoeren en apparatuur, zodat het er voor de aanwezigen goed uitziet. Daarnaast kan deze meubel ook lichteffecten en een mooi design hebben.
• Verlichting: Ook wordt er een keuze gemaakt voor de verlichting op het feest. De kwaliteit van het licht is goed en ook op dit gebied maakt het bruidspaar haar afwegingen en kunnen ze samen met de mensen van het bedrijf tot een geschikte keuze komen.
• Geluid set: Het geluid moet ook goed geregeld worden op de feestavond. Het moet niet te hard en niet te zacht staan en de Dj kan het volume goed afstemmen op het publiek en de ruimte.

Zo kunt u de gehele feestavond bepalen met de drive in show voor bruiloften. Op deze avond zelf heeft het echtpaar dan geen omkijken meer naar het feest.
Op zoek naar een bruiloft DJ? Ga dan naar www.feestmuziek.nu

 

23 februari, 2016 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar toolbar