Trouwplannen? Vind hier bedrijven uit de Trouwbranche

Diensten en taken Weddingplanner

Wat zijn de diensten van een Weddingplanner? Vaak kun je wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van jullie bruiloft.  Dan kan een weddingplanner jullie hierbij van dienst zijn.
Vaak denkt men bij het inschakelen van een weddingplanner dat het duur is en alleen voor de grotere bruiloften van toepassing is. Dit is niet waar, een weddingplanner kan voor elk bruidspaar diensten leveren, welke diensten dit zijn is geheel afhankelijk van de wensen die jullie als bruidspaar hebben. In Amerika wordt er al bijna niet meer zonder weddingplanner een huwelijk voltooid en de cijfers tonen aan dat Nederland ook steeds meer gebruik van wordt gemaakt.

Ieder bruidspaar heeft andere wensen en ideeën en hierdoor is iedere bruiloft uniek. Om ervoor te zorgen dat jullie de dag van jullie leven beleven, neemt een weddingplanner eerst alles met jullie door tijdens een kennismakingsgesprek. Hierbij luistert ze goed naar jullie wensen en ideeën. Aan de hand van dit gesprek kan zij voor jullie een dag organiseren die helemaal naar jullie wens is en waar jullie zorgeloos van kunnen genieten.

diensten weddingplanner - weddingplannen.nl

Gedeeltelijke weddingplanner

Het is ook mogelijk dat we slechts gedeeltelijke ondersteuning bieden. Als jullie bijvoorbeeld vastlopen bij het regelen van een trouwfotograaf, het vinden van decoraties of het opstellen van de tafelschikking, dan kan een weddingplanner hier ook bij helpen. Denk ook aan details e.d. mocht je hier niet uitkomen zoals het bestellen van het bruidsboeket, het regelen van paraplu’s en het kopen van de corsages.

Ceremoniemeester

Als jullie de bruiloft helemaal zelf willen plannen, zonder hulp van , dan biedt een weddingplanner jullie ook de mogelijkheid om een ceremoniemeester in te huren. Ongeveer een maand voor jullie bruiloft neemt de ceremoniemeester dan met jullie door wat er geregeld is en maakt het draaiboek. Ze  neemt dan contact op met de leveranciers en laat hen weten dat zij het aanspreekpunt is voor de dag. Door een ceremoniemeester in te huren kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie zelf geplande dag.

Meer informatie over kunt u vinden op weddingplanners startpagina.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar toolbar