Trouwplannen? Vind hier bedrijven uit de Trouwbranche

De Openingsdans

0

De openingsdans op jullie bruiloft…. een knalfeest gegarandeerd!

Jullie gaan trouwen, wat leuk… naast het organiseren en plannen van jullie stralende dag willen jullie s’avonds ook een feest geven. Niet zomaar een feest, maar een spetterend feest, waar jullie gasten het achteraf nog vaak over zullen hebben.

Sparkle Events neemt jullie graag mee voor originele tips en adviezen. Hoe je het feest niet met een traditionele openingsdans opent, maar met een alternatieve dans of gewoon totaal iets anders dan een dans.

openingsdans bruiloft

Openingsdans met een twist

Jullie hebben een paar pasjes geoefend en dansen de traditionele Engelse Wals, maar halverwege het nummer gaan jullie swingen en halen de rest van de gasten ook de dansvloer op en feesten maar. Klassieke nummers zijn bijvoorbeeld All of me van John Legend, Mary You van Bruno Mars Lyrics en I’m Yours van Jason Mraz. En daarna kan bijvoorbeeld ‘I Gotta Feeling’ van The Black Eyed Peas ingezet worden.

Organiseer een Flashmob…

Niet alleen het bruidspaar is aan het zweten, maar alle gasten zijn direct op de dansvloer. Inspiratie voor goede Flashmob nummers zijn I’m so Excited (Pointer Sisters) of Everybody Needs Somebody (The Blues Brothers).

Bruiloft FlashmobPolonaise ‘hippe stijl’

Waarom niet direct beginnen met een polonaise, leuk en gezellig voor jong en oud.

Voetjes van de vloer

De bruidegom opent het feest met de moeder van de bruid met een dans, halverwege het nummer maakt de bruid een spetterend entree en het feest is begonnen. Gegarandeerd dat alle gasten mee willen dansen.

 

Een spetterende binnenkomst

Polonaise bruiloft

Als alle gasten er zijn, komen jullie als bruidspaar pas binnen. Iedereen is nieuwsgierig waar jullie zijn en al helemaal hoe jullie eruit zien. De DJ start direct jullie favoriete muziek en jullie komen dansend en swingend de dansvloer op met bijvoorbeeld rook en confetti. Succes gegarandeerd en het feest is begonnen. Vooraf zou aan de gasten beeldmateriaal (foto’s of video-film) van de dag getoond kunnen worden.

Champagne toren

Als de gasten binnen komen, is de champagnetoren een ontzettend mooie eyecatcher. Zodra alle gasten binnen zijn en jullie graag de dansvloer willen openen, kunnen jullie de glazen champagne langzaam uitdelen aan al je gasten. En samen kan er geproost worden!

Een strikChampagne Toren bruiloft doorknippen

Simpel en romantisch. Als de locatie zich hiervoor leent, zou het ontzettend leuk zijn om de dansvloer (of een gedeelte hiervan) af te zetten met lint. Als jullie gasten allemaal binnen zijn, kunnen jullie het lint doorknippen, waarbij het feest kan beginnen. De DJ kan geleidelijk het tempo en volume van de muziek opvoeren. Let’s dance!

 

En aan dat spetterende feest komt helaas ook een einde. Bespreek met de DJ met welk nummer geëindigd wordt. Is dit bijvoorbeeld Last Dance van Donna Summers of Deze avond loopt ten einde van Nick en Simon.

Tip: Om herinneringen naar boven te halen is het leuk om uit te zoeken welk nummer er tijdens jullie eerste ontmoeting in de hitparade stond.

Blijf bij jezelf en kies wat bij jullie past!

Voor meer inspiratie neem gerust contact op met Sparkle Events, judith@sparkle-events.nl/ 061 9422689.

 

 

15 december, 2015 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar toolbar