Trouwplannen? Vind hier bedrijven uit de Trouwbranche

Bruiloft voorbereiden

Je bruiloft voorbereiden is altijd een erg stressvolle en drukke periode. Er moet veel geregeld worden en er zijn tal van zaken waar jullie rekening mee moeten houden.

Het hangt natuurlijk van de grootte van de bruiloft af welke zaken er allemaal geregeld moeten worden. In ieder geval moeten er zaken geregeld worden, als:

– Het reserveren van een of meerdere locaties, voor de plechtigheid, de receptie, het diner en het feest.
– Het reserveren van trouwvervoer
– Het bestellen van het bruidsboeket, corsages en bloemdecoraties
– Het opstellen van een draaiboek voor jullie dag
– Het opstellen van de gastenlijst
– Het bestellen van de huwelijks- en bedankkaarten
– Het bestellen van de bruidstaart
– Het inhuren/regelen van bruidspersoneel, de ceremoniemeester/weddingplanner en bruidskinderen
– Het reserveren van een band of het regelen van muziek voor het feest
– Het bestellen bedankjes
– Het boeken van jullie huwelijksreis

Een weddingplanner inhuren

Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van jullie bruiloft? Dan kan een weddingplanner jullie hierbij van dienst zijn. Deze kan jullie bruiloft van A tot Z verzorgen.

Een weddingplanner biedt ondersteuning op diverse gebieden. Zo maakt deze een planning voor jullie trouwdag, stelt ze een checklist op, beheert ze het budget en gaat ze op zoek naar goede leveranciers. Een weddingplanner doet er alles aan om van jullie dag een groot succes te maken.

Gedeeltelijke weddingplanner

Een weddingplanner biedt verschillende diensten aan. Jullie kunnen deze inhuren om de gehele dag te organiseren, maar het is ook mogelijk dat ze slechts gedeeltelijke ondersteuning biedt. Als jullie ergens op vastlopen, bijvoorbeeld bij het regelen van een trouwfotograaf, het opstellen van de tafelschikking of het vinden van decoraties, dan kan de weddingplanner jullie hierbij helpen. Verder denkt ze ook vaak aan kleinere dingen, zoals het regelen van paraplu’s, het kopen van corsages en het bestellen van het bruidsboeket.

Ceremoniemeester

Het is ook mogelijk om de weddingplanner enkel in te huren als ceremoniemeester. Ongeveer een maand voor jullie bruiloft neemt de ceremoniemeester dan met jullie door wat er geregeld is en maakt het draaiboek. Ze neemt dan contact op met de leveranciers en laat hen weten dat zij het aanspreekpunt is voor de dag. Door een ceremoniemeester in te huren kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie zelf geplande dag.

Meer informatie over trouwen vindt je op bruiloft startpagina

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar toolbar