Trouwplannen? Vind hier bedrijven uit de Trouwbranche

Blog

Wedding DJ boeken

0
Wedding dj boeken

Een bruiloft is een ontzettend mooie dag voor het bruidspaar en uiteraard ook voor de aanwezige gasten. Echter kan deze dag wel gepaard gaan met een hoop stress, tijdsdruk en moeite. Zo wordt alles maanden van te voren gepland om de dag volledig tot in de puntjes te laten verlopen. Ook op de dag zelf kan er voor het bruidspaar en voor bijvoorbeeld de ceremoniemeester een hoop stress zijn of alles wel goed verloopt. Een ontzettend belangrijk onderdeel van de bruiloft is het feest.
(meer…)

20 mei, 2016 |

Trouwen op hoogte

0

Schreeuw het van de daken!

Jullie gaan trouwen en hebben iets met ‘hoogte’. Hij heeft haar bijvoorbeeld gevraagd boven op een berg, boven op de Eiffeltoren of boven in een luchtballon. Of zij heeft hem gevraagd in een vliegtuig op 10 kilometer hoogte of tijdens een actieve vakantie terwijl jullie aan het abseilen waren. En ja, dat is wat jullie terug willen laten komen op jullie bijzondere dag, dat is wat jullie bindt, het thema ‘hoogte’.
Durf jij het aan? Trouwen op hoogte….
Sparkle Events inspireert jullie graag over diverse hoge trouwlocaties in Nederland. (meer…)

7 april, 2016 |

Drive in show voor bruiloft

0

Alle bruidsparen willen een geweldige bruiloft tegemoet gaan die in de puntjes verzorgd is. De mogelijkheden zijn dan ook vrij groot, maar toch lijken de meeste bruiloften redelijk sterk op elkaar. Ook het feest wordt meestal geleidt door een DJ of een bandje. Er bestaat ook de mogelijkheid om een drive in show, bruiloft gericht, in te schakelen. Een drive in show is meer dan alleen de muziek op de avond en omvat de gehele feestavond. Dit betreft de muziekstijl, de DJ, verlichting en de DJ-meubel. Een compleet verzorgde feestavond die op elke bruiloft wordt afgestemd heet de drive in show. Bruiloft en de feestavond moeten strak en goed gepland worden. Het bruidspaar kiest vervolgens op elk aspect haar wensen aan en kan zodoende de hele avond uit handen geven, maar wel volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar.  (meer…)

23 februari, 2016 |

Trouwartikelen

0
Trouwartikelen - Weddingset

Trouwartikelen voor je bruiloft

Elke bruiloft die je aan het plannen bent komt op een punt dat er ook trouwartikelen besteld moeten worden. Maar welke mogelijkheden zijn er en wat is er hip en uniek?
Er zijn veel online trouwwinkels die specifieke trouwartikelen verkopen en voor elk bruidspaar is er een uniek en leuk aanbod welke bij het bruidspaar past. Op zoek naar een webshop die trouwartikelen online verkoopt? Wedding en Events

(meer…)

26 januari, 2016 |

zingende babs-ceremoniespreker

0

Maak je bruiloft nog persoonlijker  en uniek met een zingende BABs-ceremoniespreker.  Als je een bijzondere trouwambtenaar zoekt. Iemand die er iets van jouw huwelijksceremonie of trouwdag maakt, niet saai maar vrolijk en met diepgang. Kies voor een  zingende BABs-ceremoniespreker.

Je kunt bij mij terecht als je opzoek bent naar een zingende BABs-ceremoniespreker. Maar ook voor vragen en advies over een speciale gelegenheid. Met plezier draag ik een steentje bij aan jullie mooiste dag, jubileum of feest.

(meer…)

16 januari, 2016 |

Trouwen op het Strand

0
Trouwlocatie Tent 6 Zandvoort

Trouwlocatie Zandvoort – Tent 6

Ook zo graag met zandkorrels tussen je tenen het jawoord aan jouw geliefde geven? Jullie bruiloft op het strand is een droom…

De intieme ceremonie onder een romantisch prieeltje, gezellige receptie met uitzicht op zee, heerlijk diner bij zonsondergang en aansluitend het spectaculaire feest met al jullie dierbaren! Trouwlocatie Tent 6 Zandvoort

Bij Tent 6 worden jullie dromen werkelijkheid. Het vierkante paviljoen is een sfeervol ingerichte strandtent met openslaande deuren richting zee. De tent heeft een groot terras met buitenhaarden en natuurlijk het strand voor de deur. Het prachtige, witte paviljoen heeft een informele setting met veel ramen en is ingericht met vintage meubels, vrolijke kussens, veel planten en heeft een eigen bar.

(meer…)

17 december, 2015 |

De Openingsdans

0
Bruiloft Flashmob

De openingsdans op jullie bruiloft…. een knalfeest gegarandeerd!

Jullie gaan trouwen, wat leuk… naast het organiseren en plannen van jullie stralende dag willen jullie s’avonds ook een feest geven. Niet zomaar een feest, maar een spetterend feest, waar jullie gasten het achteraf nog vaak over zullen hebben.

Sparkle Events neemt jullie graag mee voor originele tips en adviezen. Hoe je het feest niet met een traditionele openingsdans opent, maar met een alternatieve dans of gewoon totaal iets anders dan een dans.

(meer…)

15 december, 2015 |

Bedankjes bestellen

0
Trouwkaarten-en-bedankjes

Drie tips voor het bedankjes bestellen

Jullie huwelijk komt steeds dichterbij. Weken zijn jullie al bezig met het plannen, regelen en wachten. De trouwkaarten zijn verstuurd, de trouwjurk hangt klaar, de catering is geregeld en ook de bruidstaart is geproefd. Nu is het enige op jullie lijstje nog het bedankjes bestellen. Bedankjes bestellen wordt namelijk vaak uitgesteld tot het laatste moment. Het heeft niet de aandacht als de bruidstaart, de trouwlocatie of de trouwkaarten. Maar toch zijn bedankjes een graag geziene attentie aan het einde van een bruiloft. Willen jullie de genodigden ook bedanken voor hun aanwezigheid op jullie bruiloft? Dan hebben wij een aantal tips waar jullie rekening mee moeten houden bij het bestellen van bedankjes.

(meer…)

14 december, 2015 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar toolbar